U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen

Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen

Geschreven door Elenea

Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennenKinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen. Niet iedereen heeft van nature een goed ritmegevoel of is gezegend met de stem van een nachtegaal. Maar iedereen kan muzikaal zijn met Tweet Beats. Deze bijzondere vogeltjes hebben elk hun eigen stijl en geluid en toveren iedereen om tot een ware maestro.

Kinderen leren muziek maken, ritmes maken en herkennen

Hoe leren jonge kinderen muziek maken, ritmes maken, ritmes herkennen door middel van Tweet Beats. Of Het positief aanmoedigen van een kind tijdens spelen, hoe helpt dit in de ontwikkeling?  Of misschien wel een leuke cadeautip voor de feestdagen straks.

Tweet Beats zijn geschikt voor alle kinderen, of ze nu muzikaal aangelegd zijn, ervaring hebben met muziek maken of helemaal niet. De Tweet Beats maken de geluiden, kinderen hoeven alleen maar een combinatie te maken die zij het mooiste vinden. Dankzij de Tweet Beats leren kinderen muziek maken en worden ze uitgedaagd om met de vogels een gloednieuw nummer vormen. En dankzij de
20 verschillende Tweet Beats is urenlang speelplezier gegarandeerd.

Plaats de Tweet Beats op een van de takken in de boom en ze beginnen meteen met muziek maken. Er zijn 20 verschillende Tweet Beats die met elkaar gecombineerd kunnen worden voor een eindeloze symfonie. Iedere Tweet Beat heeft niet alleen een eigen geluid, maar ook zijn eigen looks. Van stoere rocker tot deftige diva, je kunt makkelijk je eigen popgroep samenstellen. Iedere tak maakt in combinatie met een specifieke Tweet Beat een eigen beat, bas, melodie of zang. Hierdoor kun je eindeloos veel nummers maken!

De Tweet Beats basisset

De Tweet Beats basisset bevat een boom en vier van de vogeltjes: Strandbal Bobbie, Jenny, Binky en MC Jay. De overige vogeltjes zijn los verkrijgbaar. Nog dit jaar (2018) wordt de collectie uitgebreid met o.a. Diva, Beaty, Pingy en C.H.I.P. Ben je benieuwd hoe de vrolijke vogeltjes klinken, bekijk dan de onderstaande video:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com