Gerelateerde artikelen

  • Kralen van papier rollen en maken doe je zo Kralen van papier rollen en maken doe je zo
  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Mobiel van schelpen maken doe je zo Mobiel van schelpen maken doe je zo
  • Stressbal stressballon maken als surprise Stressbal stressballon maken als surprise
  • Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop
  • Grote tas maken van oude deken voor strand en logeren Grote tas maken van oude deken voor strand en logeren
moeders

Zandkasteel thuis bouwen met kinetisch zand

Zandkasteel thuis bouwen met kinetisch zandZandkasteel thuis bouwen met kinetisch zand. Kinetisch zand is zand waar als het ware al ‘water’ doorheen zit. Je kunt er dus, net als op het strand, zandkastelen en bruggen mee bouwen zonder dat het instort. Het voelt nattig en zacht aan en er zitten korreltjes in van het zand en het blijft plakken. Het is een nieuw en spannend materiaal om lekker mee te bouwen en te spelen. Het zand heeft iets magisch.

Zandkasteel thuis bouwen met kinetisch zand

Het mooie van dit magische zand is dat je handen mooi schoon en droog blijven. Het bevat 98% super schoon zand en 2% niet-toxisch bindmiddel. Het zand zal nooit uitdrogen en plakt alleen aan zichzelf, waardoor alle oppervlakken helemaal schoon blijven. Je hebt dus geen last van allemaal losse korrels zand. Het is hygiënisch en veilig. Het bevat geen vocht en is daardoor anti-bacterieel. Het is ook glutenvrij.

Kinderen die sensorisch ingesteld zijn, zullen dit zand echt geweldig vinden. Gebruik je eigen zandvormen of bestel de bijbehorende kasteelvormen. Het Kinetic Zand wordt geleverd in verpakkingen van 1 en 5 kilo en is te bestellen bij hetknuffelkontje.nl

Bekijk het filmpje over Kinetic Sand

 

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?