U bevindt zich hier: Home » moeders » Zandkasteel thuis bouwen met kinetisch zand

Zandkasteel thuis bouwen met kinetisch zand

Geschreven door Elenea

Zandkasteel thuis bouwen met kinetisch zandZandkasteel thuis bouwen met kinetisch zand. Kinetisch zand is zand waar als het ware al ‘water’ doorheen zit. Je kunt er dus, net als op het strand, zandkastelen en bruggen mee bouwen zonder dat het instort. Het voelt nattig en zacht aan en er zitten korreltjes in van het zand en het blijft plakken. Het is een nieuw en spannend materiaal om lekker mee te bouwen en te spelen. Het zand heeft iets magisch.

Zandkasteel thuis bouwen met kinetisch zand

Het mooie van dit magische zand is dat je handen mooi schoon en droog blijven. Het bevat 98% super schoon zand en 2% niet-toxisch bindmiddel. Het zand zal nooit uitdrogen en plakt alleen aan zichzelf, waardoor alle oppervlakken helemaal schoon blijven. Je hebt dus geen last van allemaal losse korrels zand. Het is hygiënisch en veilig. Het bevat geen vocht en is daardoor anti-bacterieel. Het is ook glutenvrij.

Kinderen die sensorisch ingesteld zijn, zullen dit zand echt geweldig vinden. Gebruik je eigen zandvormen of bestel de bijbehorende kasteelvormen. Het Kinetic Zand wordt geleverd in verpakkingen van 1 en 5 kilo en is te bestellen bij hetknuffelkontje.nl

Bekijk het filmpje over Kinetic Sand

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com