Gerelateerde artikelen

  • Regen en slecht weer en binnen spelen tips Regen en slecht weer en binnen spelen tips
  • Recept sushi snel, makkelijk en gezellig Recept sushi snel, makkelijk en gezellig
  • Grote tas maken van oude deken voor strand en logeren Grote tas maken van oude deken voor strand en logeren
  • Gratis bouwplaat papieren tas als cadeauverpakking Gratis bouwplaat papieren tas als cadeauverpakking
  • Sleutelhanger maken met stukjes leer of vloertegel Sleutelhanger maken met stukjes leer of vloertegel
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
hobby

Verzamelen is creatief en geeft een doel

Verzamelen is creatief en geeft een doelVerzamelen is creatief en geeft een doel. Waarom worden sommige mensen toch zo vrolijk van verzamelen. Als je ze vol enthousiasme hoort vertellen over wat hen bezig houdt, kan het niet anders zijn dan dat het leuk en een lekker gevoel moet geven. Vroeger werden er sleutelhangers, flessendoppen, suikerzakjes, munten, postzegels …… verzameld.

Verzamelen is creatief en geeft een doel

Het nieuwe verzamelen gaat veel verder. Verzamelen is creatief en daar kan je overal mee bezig zijn! Iemand ziet iets aparts en denkt: dat ga ik verzamelen. En daarna staan alle vakanties, bezoeken aan (rommel)markten, snuffelmarkten en wandelen langs winkeltjes in binnen- en buitenland veelal uit het vergaren van de nieuwe items, die de verzameling laten groeien.

En dan………. je begint met een klein vitrinekastje, een grote vitrinekast, te klein, dan de zolder inrichten, een garage, een verdieping, ja het kan zelfs zo zijn dat je verzameling eindigt in een museum.

Hieronder enkele tips om te verzamelen want verzamelen is creatief denken en bezig zijn:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?