U bevindt zich hier: Home » hobby » Sieraden maken met handige tangen tip

Sieraden maken met handige tangen tip

Geschreven door Elenea

Sieraden maken met handige tangen tipSieraden maken met handige tangen tip. Het is vast een bekend probleem: je bent lekker aan het kralen en telkens ligt de tang die je moet hebben net verkeerd: te ver weg, onder een andere tang of op de kralen. De tangen en gereedschapjes liggen bij de meeste mensen meestal onlogisch over en onder elkaar. Om dit probleem op te lossen, kun je zelf een tangengarage maken, een hangende parkeerplaats voor je tangen of noem het een tangenrekje.

Sieraden maken met handige tangen tip

Hoe een tangengarage zelf maken

Benodigde materialen:

  • een dik stuk karton (2 mm ongeveer), niet meer dan een Aviertje
  • een papiermesjepotlood
  • lineaalplakband
  • plakfoliee
  • snijmat niet per se nodig maar wel praktisch

Werkwijze

Je begint met het afmeten van de lengtes. Neem 2 stukken van 11 x 15 cm en 1 stuk van 6 x 15 cm gemaakt. Dit kan natuurlijk ook nog wel langer, maar ik zou hem niet veel korter dan 10 cm maken want anders hangen de tangen niet lekker. Dan snij je deze 3 stukken uit, hier is de snijmat erg handig, want met dat dikke karton moet je hard drukken en dan snij je zo in je tafel. Doe anders een stapeltje kranten eronder.
Bekijk de stap voor stap afbeeldingen en verdere uitleg bij armande.net/tangengarage_maken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com