Gerelateerde artikelen

 • Gratis patroon peuter luierbroekje Gratis patroon peuter luierbroekje
 • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
 • Gratis patroon katoenen luier van stof Gratis patroon katoenen luier van stof
 • Mozaïeken te moeilijk? Echt niet met deze informatie Mozaïeken te moeilijk? Echt niet met deze informatie
 • Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving
 • Kraamfeest babyshower organiseren met tips Kraamfeest babyshower organiseren met tips
hobby

Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop

Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoopKinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop. Verander een kamer in een echte bioscoop met grote kussens, gordijnen dicht en een groot scherm. Maak van tevoren de entreekaartjes als uitnodigingen. Deel de middag in met een voor filmpje, de hoofdfilm en een pauze.

Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop

Tijdens de film knabbelen de kids de popcorn weg.
In de pauze kan je een spelletje organiseren: bijvoorbeeld raad een woord of speel je favoriete reclamespotje …….
Als afloop geef je een waterijsje en een poppetje van een van de filmhelden mee ter herinnering.

FILMTIPS:

 • Toy Story
 • Minoes
  Gebaseerd op het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt. Minoes is een poes, maar ze ziet er uit als een mens. Het verhaal van Minoes bevat alle elementen die een goed kinderverhaal nodig hebben: spanning, romantiek, humor en een vleugje magie. De film weet de magische sfeer uit het boek treffend over te brengen naar het witte doek.
 • Knofje
 • Kruimeltje
 • Pluk van de Petteflet
 • Als je begrijpt wat ik bedoel
  En babydraakje groeit uit tot een reusachtige draak die het fraaie feest van de kasteelheer verstoort. Geef dit jeugdsentiment door aan je kinderen, een geweldige film waar je helemaal op gaat in het verhaal…..

Lees hier meer leuke tips om een kinderpartijtje thuis te organiseren.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?