Gerelateerde artikelen

  • Bouwplaat papieren dieren uit het bos en meer Bouwplaat papieren dieren uit het bos en meer
  • Grappige beesten haken is makkelijk Grappige beesten haken is makkelijk
  • Cadeau snel verpakken als surprise tip Cadeau snel verpakken als surprise tip
  • Sinterklaas surprise zelf maken b.v. skateboard Sinterklaas surprise zelf maken b.v. skateboard
  • Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise
  • Pantoffel en slipper als Sinterklaas surprise Pantoffel en slipper als Sinterklaas surprise
hobby

Bouwplaat paard ook voor sinterklaas surprise

Bouwplaat paard ook voor sinterklaas surpriseBouwplaat paard ook voor sinterklaas surprise. Dat was even zoeken, maar ik heb de bouwplaat van een paard gevonden om gratis te downloaden. Misschien leuk als Sinterklaas surprise.

Bouwplaat paard ook voor sinterklaas surprise

Een bouwplaat is een stuk papier of karton waarop een bouwtekening staat. De bouwtekening bevat vouwlijnen en plakranden. Belangrijk is de vormen secuur en precies uit het karton te snijden of te knippen. Daarna kan je je model vouwen en in elkaar plakken.
Maak je keuze:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?