Gerelateerde artikelen

  • Simpel en snel bloemenschaal maken Simpel en snel bloemenschaal maken
  • Vlinders haken met gratis haakpatronen Vlinders haken met gratis haakpatronen
  • Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken
  • Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood
  • Snelle ovenschotel met geitenkaas recept Snelle ovenschotel met geitenkaas recept
  • Gratis patroon peuter luierbroekje Gratis patroon peuter luierbroekje
hobby

Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden

Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden. Met Halloween maken we een pompoenlantaarn. Je koopt een reuzenpompoen en die ga je met een lepel uithollen.Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden. Met Halloween maken we een pompoenlantaarn. Je koopt een reuzenpompoen en die ga je met een lepel uithollen.

Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden

Na het uithollen de pompoen naspoelen met water en een scheutje azijn. Hierdoor blijft je pompoen langer goed. Met een zwarte viltstift teken je er een Halloween pompoen gezicht op, die je netjes en voorzichtig uitsnijdt met een scherp mesje.
Doe er één of meerdere waxinelichtjes in, het kapje er weer op en klaar is je Halloweenpompoen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?