U bevindt zich hier: Home » feestdagen » halloween in oktober » Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden

Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden

Geschreven door Elenea

Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden. Met Halloween maken we een pompoenlantaarn. Je koopt een reuzenpompoen en die ga je met een lepel uithollen.Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden. Met Halloween maken we een pompoenlantaarn. Je koopt een reuzenpompoen en die ga je met een lepel uithollen.

Uitgesneden Halloween pompoen langer goed houden

Na het uithollen de pompoen naspoelen met water en een scheutje azijn. Hierdoor blijft je pompoen langer goed. Met een zwarte viltstift teken je er een Halloween pompoen gezicht op, die je netjes en voorzichtig uitsnijdt met een scherp mesje.
Doe er één of meerdere waxinelichtjes in, het kapje er weer op en klaar is je Halloweenpompoen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com