Gerelateerde artikelen

  • Schoolbordenverf en magneetverf tips Schoolbordenverf en magneetverf tips
  • Muur decoreren met origineel zelfmaak idee Muur decoreren met origineel zelfmaak idee
  • Nieuwe look zonder behang en met thema stickers Nieuwe look zonder behang en met thema stickers
  • Hoe kinderkamer origineel maken en houden Hoe kinderkamer origineel maken en houden
  • Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
hobby

Stickers voor in het interieur zijn populair

Stickers voor in het interieur zijn populairStickers voor in het interieur want deze stickers zijn niet meer uit het interieur weg te denken. Vooral muurstickers zijn enorm populair. Je kunt ze bijna in elke ruimte van je huis wel gebruiken: de hal, de woonkamer, de keuken, de slaapkamer. Ook zie je ze veel in baby- en kinderkamers. Dat muurstickers zo gewild zijn, is niet zo gek want met een muursticker kun je gemakkelijk je interieur verfraaien zonder dat je meteen aan de slag hoeft met behang of verf. En ben je er op uit gekeken, dan haal je de sticker er af en plak je er een nieuwe op. Of je hangt wat anders op die plek.

Stickers voor in het interieur zijn populair

Verschillende soorten stickers voor in huis

Behalve muurstickers zijn er ook andere stickers voor in het interieur. Zo heb je deurstickers, raamstickers, vloerstickers en tegelstickers. Er zijn allerlei soorten deurstickers, afhankelijk van het soort deur dat je hebt. Deurstickers zijn niet alleen leuk ter decoratie, maar je kunt er ook mensen mee informeren. Met een deursticker kun je op je voordeur bijvoorbeeld je huisnummer en namen vermelden. Of een tekst plaatsen dat je geen verkopers en geloofs-overtuigers aan de deur wil.

Maak raamstickers voor de feestdagen

Met raamstickers kun je ook veel doen in je woning. Je kunt permanente raamstickers laten maken, maar het is ook leuk om juist verschillende stickers te maken en deze steeds te wisselen. Als je stickers bestelt bij Sticker.nl kun je ook raamstickers bestellen van statisch vinyl. Deze plakken niet met lijm aan de ondergrond, waardoor je de stickers meerdere keren kunt gebruiken. Maak raamstickers voor alle seizoenen van het jaar of voor verschillende feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis en Pasen. Heb je zelf geen geschikte afbeelding voor op je sticker? Er zijn websites zoals Pixabay.com en Pexels.com waar je legaal gratis foto’s kunt downloaden voor dit soort doeleinden.

Vloerstickers zijn ook leuk voor in je woning

Vloerstickers kom je niet zoveel tegen in huis. Toch kun je er grappige dingen mee doen. Je kunt bijvoorbeeld een speelgoedbaan op de vloer in de slaapkamer van je kind maken. Of plak in de hal een sticker op de vloer waardoor het lijkt of je in een gat valt. Let er wel op dat als je een sticker voor op de voer bestelt het ook daadwerkelijk een vloersticker is. Vloerstickers worden namelijk afgewerkt met een speciaal laminaat dat een antisliplaag bevat. Daardoor kun je veilig over de sticker lopen. Ook beschermt het laminaat de print tegen slijtage.

Knap je badkamer of keuken op met tegelstickers

Tegelstickers zijn handig als je je badkamer, keuken of wc wil opknappen, maar geen zin hebt in sloop- en breekwerk. De stickers kun je over je bestaande tegels plakken. Wel is het verstandig om een monster op te vragen, aangezien niet alle tegels beplakt kunnen worden. Zo plakken stickers niet goed op poreuze of ruwe tegels. Vandaar dat dat je dit het beste eerst kunt testen. Bij de meeste stickerleveranciers kan je wel een sample van het materiaal opvragen.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?