Gerelateerde artikelen

  • Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise Zitbank stoel maken als Sinterklaas surprise
  • Stressbal stressballon maken als surprise Stressbal stressballon maken als surprise
  • Kasteel en prinsessen als Sinterklaas surprise Kasteel en prinsessen als Sinterklaas surprise
  • Cake versieren kan ook als Sinterklaas surprise Cake versieren kan ook als Sinterklaas surprise
  • Originele Sinterklaas surprise en waxinelichthouder Originele Sinterklaas surprise en waxinelichthouder
  • Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren
hobby

Bouwplaat computer en tip sinterklaas surprise

Bouwplaat computer en tip sinterklaas surpriseBouwplaat computer en tip sinterklaas surprise. Met deze gratis bouwplaat kan je ook een sinterklaas surprise maken. Vergroot de print met het kopieerapparaat. Voor de bouwplaat surf je naar blog.neoteny.com

Bouwplaat computer en tip sinterklaas surprise

TIP: Maak een Supercomputer van kartonnen dozen uit de supermarkt. Een vierkante of platte doos als beeldscherm, een rechthoekige doos als computer, een platte doos als toetsenbord en een klein rechthoekig doosje kan wel door als muis. Schilder of beplak alle dozen met grijs of zwarte verf of papier.
Als beeldschermplaatje kan je een plaatje van een sport doen.
succes 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?