Gerelateerde artikelen

  • Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip
  • Brainstormen over kleur en de betekenis Brainstormen over kleur en de betekenis
  • Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen
  • Kunst op je broekzak van je jeans maken Kunst op je broekzak van je jeans maken
  • Kerstballen oud een nieuwe look geven Kerstballen oud een nieuwe look geven
  • Cadeau snel verpakken als surprise tip Cadeau snel verpakken als surprise tip
hobby

Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise

Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surpriseSchoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise. Laat je inspireren door de foto’s van gepimpte schoenen bij Google. Daar zie je tips en adviezen om het customizen van je eigen schoenen gemakkelijker te maken. Stap voor stap turn je jouw saaie schoenen om tot hippe creaties of kunstwerken! Een goede tip voor schoenen van leer is: verwijder met wat aceton of nagellak remover de coating – de buitenste waslaag –  en ga met een fijn schuurpapier over het oppervlak, zodat de verf beter kan hechten. Dan heb je het langst plezier van jouw kunstwerk.

  • Bekijk de onderstaande video’s: Hoe schoenen pimpen

Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise

TIP: Wil je je oude linnen schoenen als decoratie of als sinterklaas surprise pimpen, dan kan je ze verven met textielverf. Goed laten drogen. Plak er met servetlijm (decoupagelijm) motieven op die je geknipt of gescheurd hebt uit servetten. Wederom goed laten drogen. Doe er nog een laklaag over.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?