U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise

Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise

Geschreven door ellenhobby

Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surpriseSchoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise. Laat je inspireren door de foto’s van gepimpte schoenen bij Google. Daar zie je tips en adviezen om het customizen van je eigen schoenen gemakkelijker te maken. Stap voor stap turn je jouw saaie schoenen om tot hippe creaties of kunstwerken! Een goede tip voor schoenen van leer is: verwijder met wat aceton of nagellak remover de coating – de buitenste waslaag –  en ga met een fijn schuurpapier over het oppervlak, zodat de verf beter kan hechten. Dan heb je het langst plezier van jouw kunstwerk.

  • Bekijk de onderstaande video’s: Hoe schoenen pimpen

Schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise

TIP: Wil je je oude linnen schoenen als decoratie of als sinterklaas surprise pimpen, dan kan je ze verven met textielverf. Goed laten drogen. Plak er met servetlijm (decoupagelijm) motieven op die je geknipt of gescheurd hebt uit servetten. Wederom goed laten drogen. Doe er nog een laklaag over.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com