Gerelateerde artikelen

 • Kweekglas tuinklok cloches en antivriespotjes Kweekglas tuinklok cloches en antivriespotjes
 • Caramel toffees maken met kinderen en dit recept Caramel toffees maken met kinderen en dit recept
 • Recept bramenjam voor twee potten Recept bramenjam voor twee potten
 • Warme rode wijn met kruiden recept Warme rode wijn met kruiden recept
 • Cadeau snel verpakken als surprise tip Cadeau snel verpakken als surprise tip
 • Sinterklaas surprise zelf maken b.v. skateboard Sinterklaas surprise zelf maken b.v. skateboard
hobby

Receptenboek maken als Sinterklaas surprise

Receptenboek maken als Sinterklaas surprise. Iedereen heeft wel iemand in de familie die een mega passie heeft voor recepten. Als cadeau geef je een kookboek of keuken attributen die je verpakt in een mega grote recepten verzamelmap. Deze Sinterklaas surprise is een recepten verzamelmap met een knipoog.Receptenboek maken als Sinterklaas surprise. Iedereen heeft wel iemand in de familie die een mega passie heeft voor recepten. Als cadeau geef je een kookboek of keuken attributen die je verpakt in een mega grote recepten verzamelmap. Deze Sinterklaas surprise is een recepten verzamelmap met een knipoog.

Receptenboek maken als Sinterklaas surprise

Als Sinterklaas surprise maak je de recepten verzamelmap EXTRA GROOT. Je plakt er van alles op wat een beetje de draak steekt met de recepten verzamelwoede. Je vult de mega grote map met bijvoorbeeld op maat gesneden kranten…….., cadeau er in, gedicht er bij en klaar is je Sinterklaas surprise.
Voor het maken van de Sinterklaas surprise gebruik je natuurlijk restmaterialen.

Je maakt het als volgt :

 1. Snij uit stevig karton (stevige doos) twee stukken, net zo groot als jij wil dat je mega grote verzamelmap moet worden.
 2. Beplak de twee stukken karton met een stofje of met kleurig papier
 3. Schrijf een passende tekst op een groot etiket (stuk papier) en plak dit op de voorkant van de surprise verzamelmap
 4. Pak je echte cadeautje in en verstop deze in ontzettend veel oude kooktijdschriften b.v. de Allerhande of andere eet-tijdschriften.
 5. Plak dit goed en stevig tussen de twee grote stukken karton
 6. Plak als sier op de rug drie stukjes stevig band op drie plaatsen vast
 7. en plak als sier twee lange stukken stevig band aan de sluitzijde van de map en maak er een strik in. Nu is het net of daar de map open kan, maar dat gaat met moeite lukken, omdat je het geheel goed hebt vastgeplakt
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?