Gerelateerde artikelen

  • Persoonlijk tijdschrift of Glossy maken als cadeau Persoonlijk tijdschrift of Glossy maken als cadeau
  • Vetbol en pindaketting voor vogels in strenge winter Vetbol en pindaketting voor vogels in strenge winter
  • Stevige kerstsok maken met gratis patroon Stevige kerstsok maken met gratis patroon
  • Cadeau snel verpakken als surprise tip Cadeau snel verpakken als surprise tip
  • Sinterklaas surprise zelf maken b.v. skateboard Sinterklaas surprise zelf maken b.v. skateboard
  • Pantoffel en slipper als Sinterklaas surprise Pantoffel en slipper als Sinterklaas surprise
hobby

Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise

Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surpriseBouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise. Je kan je cadeau natuurlijk altijd zelf inpakken in een zelfgemaakte cadeaudoos. Je print de bouwplaat van je keuze en indien nodig, b.v. als Sinterklaas surprise, vergroot je het met het kopieerapparaat.

Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise

Je neemt het over op stevig karton, stevig behang of papier, uitknippen (snijden), vouwen, plakken en inpakken maar. Versier de cadeaudoos zoals jij wil, b.v. met foto’s, plaatjes uit tijdschriften, restjes stof.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?