U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise

Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise

Geschreven door ellenhobby

Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surpriseBouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise. Je kan je cadeau natuurlijk altijd zelf inpakken in een zelfgemaakte cadeaudoos. Je print de bouwplaat van je keuze en indien nodig, b.v. als Sinterklaas surprise, vergroot je het met het kopieerapparaat.

Bouwplaat cadeaudoos ook als sinterklaas surprise

Je neemt het over op stevig karton, stevig behang of papier, uitknippen (snijden), vouwen, plakken en inpakken maar. Versier de cadeaudoos zoals jij wil, b.v. met foto’s, plaatjes uit tijdschriften, restjes stof.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com