Gerelateerde artikelen

  • Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen
  • Huis als kast in de kinderkamer Huis als kast in de kinderkamer
  • Bloembollen in oude potten en vazen Bloembollen in oude potten en vazen
  • Kleuren met vette kleurpotloden is verslavend Kleuren met vette kleurpotloden is verslavend
  • Inspiratie uit patroon klein stukje behang Inspiratie uit patroon klein stukje behang
  • Kandelaar veranderen in een fotolijst Kandelaar veranderen in een fotolijst

Muurschilderen mogelijk voor iedereen met deze tip

Muurschilderen mogelijk voor iedereen met deze tipMuurschilderen mogelijk voor iedereen met deze tip. Als je niet zo heel goed bent in tekenen kan je met behulp van een projector / beamer een afbeelding op de muur krijgen.

Muurschilderen mogelijk voor iedereen met deze tip

Je print de afbeelding uit op een sheet (plastic vel) en legt deze op de projector. Vervolgens projecteer je deze op de muur waar je hem wilt hebben. Nu kan je de lijntjes op de muur overtrekken. Vervolgens kan je gaan inkleuren en zoals dat zo mooi in graffiti termen heet “outlinen” (de schetslijnen nog een keer trekken) zodat deze goed duidelijk worden, vaak wordt dat met zwart of een donkere kleur gedaan.
Voor meer informatie over graffiti, surf naar graffitiprojects.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?