U bevindt zich hier: Home » feestdagen » halloween in oktober » Appel als kaarsenkandelaar zelf maken

Appel als kaarsenkandelaar zelf maken

Geschreven door ellenhobby

Appel als kaarsenkandelaar zelf makenAppel als kaarsenkandelaar zelf maken. Zelfs van een appel kan je een tijdelijke milieuvriendelijke kaarsenkandelaar maken. Je neemt een appel die stevig op zijn plek blijft staan en dus niet wegrolt. In de bovenkant maak je met een mes en/of appelboor een gat en daar doe je de kaars in.

Appel als kaarsenkandelaar zelf maken

Zoek bij de groentenman of op de markt drie mooie grote rode appels. Poets met een droge doek deze rode appel op tot een mooie glimmende rode appel. Boor er een gat in met een appelboor tot de helft van de appel. Snij aan de onderkant er een kapje af, zodat de appel recht kan staan en doe je kaars er in. Besmeer de snijvlakken met citroen,zodat de appel niet verkleurd. Een appel die staat zonder snijden blijft langer goed,

Je kan er ook een iets breder gat in boren en minder diep en dan doe je er een waxinelichtje met houder in.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com