Gerelateerde artikelen

  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Huis als kast in de kinderkamer Huis als kast in de kinderkamer
  • Bloembollen in oude potten en vazen Bloembollen in oude potten en vazen
  • Inspiratie uit patroon klein stukje behang Inspiratie uit patroon klein stukje behang
  • Gezond en creatief jaar 2019 Gezond en creatief jaar 2019
  • Kerstknallers maken ook voor jaarwisseling Kerstknallers maken ook voor jaarwisseling

Appel als kaarsenkandelaar zelf maken

Appel als kaarsenkandelaar zelf makenAppel als kaarsenkandelaar zelf maken. Zelfs van een appel kan je een tijdelijke milieuvriendelijke kaarsenkandelaar maken. Je neemt een appel die stevig op zijn plek blijft staan en dus niet wegrolt. In de bovenkant maak je met een mes en/of appelboor een gat en daar doe je de kaars in.

Appel als kaarsenkandelaar zelf maken

Zoek bij de groentenman of op de markt drie mooie grote rode appels. Poets met een droge doek deze rode appel op tot een mooie glimmende rode appel. Boor er een gat in met een appelboor tot de helft van de appel. Snij aan de onderkant er een kapje af, zodat de appel recht kan staan en doe je kaars er in. Besmeer de snijvlakken met citroen,zodat de appel niet verkleurd. Een appel die staat zonder snijden blijft langer goed,

Je kan er ook een iets breder gat in boren en minder diep en dan doe je er een waxinelichtje met houder in.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?