Gerelateerde artikelen

  • Gezond en creatief jaar 2019 Gezond en creatief jaar 2019
  • Kerstknallers maken ook voor jaarwisseling Kerstknallers maken ook voor jaarwisseling
  • Prettige en feestelijke kerstdagen 2018 Prettige en feestelijke kerstdagen 2018
  • Kandelaar veranderen in een fotolijst Kandelaar veranderen in een fotolijst
  • Schoolbordverf kerstbal zelf maken en meer Schoolbordverf kerstbal zelf maken en meer
  • Tips om zelf engeltjes te maken Tips om zelf engeltjes te maken
hobby

Alternatieve kerstboom plakken op de muur

Alternatieve kerstboom plakken op de muurAlternatieve kerstboom plakken op de muur. Heb je ergens een stuk ongebruikte muur, teken er dan dun met potlood of met krijt een simpele vorm van een kerstboom op. In de vorm die jij wil. Deze vorm gebruik je om binnen de lijnen te blijven, zodat het een duidelijke kerstboom blijft.

Alternatieve kerstboom plakken op de muur

Met de buddies van Pritt (kneedlijm) plak je binnen deze lijnen allemaal kleine voorwerpjes op de muur. Van kleine knuffeltjes tot foto’s, lintjes, frutsels, kleine kerstballetjes, borduurwerkjes………. wat je bij elkaar kan snuffelen in huis.

Fijne kerstdagen met deze ludieke kerstboom !!!!

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?