U bevindt zich hier: Home » hobby » Alternatieve kerstboom plakken op de muur

Alternatieve kerstboom plakken op de muur

Geschreven door ellenhobby

Alternatieve kerstboom plakken op de muurAlternatieve kerstboom plakken op de muur. Heb je ergens een stuk ongebruikte muur, teken er dan dun met potlood of met krijt een simpele vorm van een kerstboom op. In de vorm die jij wil. Deze vorm gebruik je om binnen de lijnen te blijven, zodat het een duidelijke kerstboom blijft.

Alternatieve kerstboom plakken op de muur

Met de buddies van Pritt (kneedlijm) plak je binnen deze lijnen allemaal kleine voorwerpjes op de muur. Van kleine knuffeltjes tot foto’s, lintjes, frutsels, kleine kerstballetjes, borduurwerkjes………. wat je bij elkaar kan snuffelen in huis.

Fijne kerstdagen met deze ludieke kerstboom !!!!

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com