Gerelateerde artikelen

  • Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden
  • Gras figuurzagen en knuffels erachter Gras figuurzagen en knuffels erachter
  • Nieuwe look zonder behang en met thema stickers Nieuwe look zonder behang en met thema stickers
  • Verjaardagskalender simpel en gratis Verjaardagskalender simpel en gratis
  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken
hobby

Alternatieve kerstboom plakken op de muur

Alternatieve kerstboom plakken op de muurAlternatieve kerstboom plakken op de muur. Heb je ergens een stuk ongebruikte muur, teken er dan dun met potlood of met krijt een simpele vorm van een kerstboom op. In de vorm die jij wil. Deze vorm gebruik je om binnen de lijnen te blijven, zodat het een duidelijke kerstboom blijft.

Alternatieve kerstboom plakken op de muur

Met de buddies van Pritt (kneedlijm) plak je binnen deze lijnen allemaal kleine voorwerpjes op de muur. Van kleine knuffeltjes tot foto’s, lintjes, frutsels, kleine kerstballetjes, borduurwerkjes………. wat je bij elkaar kan snuffelen in huis.

Fijne kerstdagen met deze ludieke kerstboom !!!!

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?