Gerelateerde artikelen

  • Verjaardagskalender simpel en gratis Verjaardagskalender simpel en gratis
  • Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip
  • Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving
  • Starten van een tuin tips rondom je huis Starten van een tuin tips rondom je huis
  • Vetbol en pindaketting voor vogels in strenge winter Vetbol en pindaketting voor vogels in strenge winter
  • Tips om zelf engeltjes te maken Tips om zelf engeltjes te maken
hobby

Persoonlijk tijdschrift of Glossy maken als cadeau

Persoonlijk tijdschrift of Glossy maken als cadeauPersoonlijk tijdschrift of Glossy maken als cadeau. Je kunt het alleen maken maar ook samen. Nodig daavoor je vrienden, familie en/of collega’s uit om samen te werken aan een tijdschrift. Bundel de leukste verhalen, waardevolle herinneringen en mooiste foto’s samen in een zelfgemaakt tijdschrift. Zo wordt het resultaat nòg persoonlijker!

Persoonlijk tijdschrift of Glossy maken als cadeau

Via Jilster kan je gemakkelijk met meer mensen je eigen persoonlijke tijdschrift en/of Glossy maken. Voor een uniek cadeau als je vader jarig is, bij het huwelijk van je beste vriendin of voor het afscheid van een collega. Voor wie of wat je maar wilt!
Dus voor het maken van je eigen tijdschrift surf je naar www.jilster.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?