Gerelateerde artikelen

  • Gratis patroon peuter luierbroekje Gratis patroon peuter luierbroekje
  • Verjaardagskalender simpel en gratis Verjaardagskalender simpel en gratis
  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Deurstopper als origineel vakantie souvenir Deurstopper als origineel vakantie souvenir
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
  • Kleurplaten Valentijn origineel en vrolijk Kleurplaten Valentijn origineel en vrolijk
hobby

Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken

Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken. Nu je foto’s ‘eindelijk’ een keer gebruiken! Iedereen loopt er tegen aan. Een computer vol met vakantiefoto’s, stedentrips, dé wereldreis, foto’s van de kinderen, foto’s van de bruiloft, familiereünie of jubileumfeest. Iedere keer wil je er iets mee gaan doen maar het komt er telkens maar niet van.

Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken

Dan is een fotomozaïek ofwel foto’s in foto de oplossing!
Je downloadt het gratis fotomozaïek programma van mymoza.com. Je selecteert een foto die je op afstand wilt zien, bijvoorbeeld; een portret, mooi uitzicht of een kunstwerk. Vervolgens selecteer je alle foto’s van je vakanties, bruiloft, geboorte of wereldreis en het programma maakt er binnen enkele minuten een fotomozaïek van.
Als je de fotomozaïek gemaakt hebt die je wilt hebben, dan heb je de fotomozaïek binnen een paar klikken besteld op canvas, poster of deursticker! Binnen een week heb je de fotomozaïek in huis en ben je in een keer klaar. Je hangt het op in de kamer en iedereen kan ervan genieten en napraten over die mooie tijden….

 

Tip! Gebruik de deursticker aan de binnenkant van de wc-deur! Als je op de wc zit zie je alle foto’s en als de deur openstaat de hoofdfoto!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?