Gerelateerde artikelen

  • Tips om zelf engeltjes te maken Tips om zelf engeltjes te maken
  • Naaimachine van karton als Sinterklaas surprise Naaimachine van karton als Sinterklaas surprise
  • Parachute als sinterklaas surprise knutselen Parachute als sinterklaas surprise knutselen
  • Verzamelen is creatief en geeft een doel Verzamelen is creatief en geeft een doel
  • Gratis bouwplaat papieren tas als cadeauverpakking Gratis bouwplaat papieren tas als cadeauverpakking
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
hobby

Tochtkussen maken met deze werkbeschrijving

Tochtkussen maken met deze werkbeschrijvingTochtkussen maken met deze werkbeschrijving. De tocht onder de deur door kan je snel oplossen met een simpel naaiprojectje. Knip de juiste maat voor het tochtkussen uit een stuk stof : iets breder dan de deuropening en tweemaal de hoogte.

Tochtkussen maken met deze werkbeschrijving

Vouw in de lengte met de goed kanten op elkaar en naai één korte en de lange kant aan elkaar vast. Keer de goede kant naar buiten. Vul het tochtkussen met droge rijst of met zitzakvulling t.w. de  tempex vulling(korrels)
Naai de tweede korte zijde van het tochtkussen met de hand dicht.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?