U bevindt zich hier: Home » hobby » Brainstormen over kleur en de betekenis

Brainstormen over kleur en de betekenis

Geschreven door Elenea

Brainstormen over kleur en de betekenisBrainstormen over kleur en de betekenis. Kleur kan je manier van denken beinvloeden. Kleur kan reacties oproepen en reacties veranderen. Het kan je bloeddruk verhogen, je eetlust bederven of juist opwekken. Kleuren kunnen je inspireren en soms doet kleur zelfs ‘pijn’.

Wil je meer lezen en kennis opdoen over het gebruik van kleuren? Dan vind je hieronder enkele links naar opmerkelijke internetsites over kleur.

Brainstormen over kleur en de betekenis

  • Het belang van het kleurenspectrum binnen diverse tradities en de kleurentheorie vanaf de oudheid tot de dag van vandaag. Laat je informeren over kleur in de kunst en wetenschap bij colorsystem.com
  • Kleur benadert vanuit diverse invalshoeken vind je bij colormatters.com
  • Een digitale selectie uit het tijdschrift colorsmagazine.com
  • Surf naar het kleurenmuseum, want daar valt inspiratie op te doen, best wel wat te beleven en je vind de verborgen betekenis van jouw favoriete kleur. Bij het Kleur Museum komt kleur tot leven en ga mee in de verkenningen naar het wonder, wetenschap en technologie van kleur.
  • Bij colourenveloppe.com vind je het resultaat van brainstormen over kleur door een internationaal team van designers, architecten en kleurexperts.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com