U bevindt zich hier: Home » hobby » Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden

Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden

Geschreven door Elenea

Gratis fotomozaiek maken zonder downloadenGratis fotomozaiek maken zonder downloaden. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaf. In twee minuten is je mozaiekfoto op je scherm. Je kiest die ene mooie zelfgemaakte foto waar je een mozaiekfoto van wil maken.

Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden

Daarna kies je allemaal andere eigen foto’s die je in een keer kan invoegen. Binnen een zucht staat je mozaiekfoto op je scherm. Als je het resultaat mooi vindt kan je jouw fotomozaïek op jouw eigen computer opslaan (als groot jpeg bestand) voor slechts 4,95 euro.

Zoek je foto’s bij elkaar en begin direct, klik op easymoza.nl
TIP: Er is nu ook de mogelijkheid om na het maken van een fotomozaiek de lage resolutie gratis te downloaden. Dat is leuk om op Hyves of Facebook pagina te zetten.

  • gebruik je eigen foto’s
  • gebruiksvriendelijk programma
  • je hoeft geen software te downloaden
  • registratie is niet nodig
  • geen verplichtingen

Schrijf je in voor de hobby.blogo nieuwsbrief, zodat je wekelijks
op de hoogte blijft van de nieuwste tips en ideeën!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Jurgen van de Kamp april 20, 2011 - 7:36 pm

Sinds kort is op onze site http://www.moz-art.nl het ook mogelijk gratis een fotomozaiek te maken. Ook kan een lage resolutie versie gratis worden gedownload. Dit alles zonder downloaden of een account aanmaken.

Reageer
Debbie de Jong mei 23, 2011 - 8:22 pm

Een gebruikerservaring, als ceremoniemeester was ik op zoek naar een leuk gemeenschappelijk cadeau om namens de daggasten aan het bruidspaar te overhandigen. Ik kwam op het idee een fotomozaïek te maken. Na sites te vergelijken kwam ik bij http://www.Moz-Art.nl uit. Via deze site kon in online meerdere personen uitnodigen om foto’s up te loaden. Van alle foto’s heb ik nu online één fotomozaïek gemaakt, helemaal top! Nadat ik zelf te laat ben begonnen met het maken van de fotomozaïek heeft de klantenservice er voor gezorgd dat het doek binnen een dag geleverd werd, en dus op tijd voor het huwelijk! Kortom, super site!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com