U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Simpel en snel bloemenschaal maken

Simpel en snel bloemenschaal maken

Geschreven door Elenea

Simpel en snel bloemenschaal makenSimpel en snel bloemenschaal maken. In het buitenland las ik in een tijdschrift de uitleg voor het maken van een simpele bloemenschaal. Gebruik een platte brede schaal.

Simpel en snel bloemenschaal maken

Zoek in de tuin, bos, park of omgeving rechte takjes die over de schaal passen. Maak met de takjes een soort raster en bind deze hier en daar met een stukje touw aan elkaar vast. Doe water in de schaal en hang bloemen door het takkenraster in de schaal met de steeltjes in het water. Knip de steeltjes van de bloemen dus op de juiste lengte af. Je kan allerlei soorten bloemen (b.v. uit de tuin) gebruiken.

TIP: ook kleurrijk is om de takjes te omwikkelen met mooi lint.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com