U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Mozaieken met glas of steentjes tips

Mozaieken met glas of steentjes tips

Geschreven door Elenea

Mozaieken met glas of steentjes tipsMozaieken met glas of steentjes tips. Het verschil zit in de uitstraling. Het werken met  wand- of vloertegels of mozaiek steentjes maakt je werk robuuster.

Mozaieken met glas of steentjes tips

Gewone tegeltjes zijn dikker dan de glasmozaiektegeltjes. Daarom kan je je object met glasmozaiek fijner en eleganter uitvoeren. Nog een verschil is dat je met glasmozaiek met kleine stukjes werkt.
De glasmozaiektegeltjes van 1×1 en 2×2 cm knip je voor het gebruik. Er is een uitgebreid assortiment met schitterende kleuren. Effen of gemeleerd met goud, zilver of brons en zelfs in parelmoer!
Met glasmozaiek maak je bijvoorbeeld: tafelbladen, schalen, vazen, decoraties, randen of hele wanden.

Je kunt ook kiezen voor kunststof mozaieksteentes. Kunststof mozaieksteentjes zijn ideaal voor kinderfeestjes, scholen, kinderopvangcentra, Moederdag, Koningsdag, kindervakantiewerk, enz

Mozaieksteentjes en toebehoren kopen

Spiegelmozaiek steentjes

Spiegelsteentjes zijn kleine spiegeltjes van 1×1 cm. Deze spiegeltjes hebben een dikte van 3mm en kunnen daarom zeer goed gecombineerd worden met de glasmozaieksteentjes van 1×1 cm en 2×2 cm. Ook een combinatie met de kunststof mozaieksteentjes (dikte 2 mm) gaat prima, alleen kunt u voor het mooiste resultaat de spiegelsteentjes aan de randen, of in een lijn over het mozaïekstuk naast elkaar aanbrengen.

Glasmozaiek steentjes

Glasmozaieksteentjes zijn verkrijgbaar in de maten 1×1 cm en 2×2 cm. De 1×1-steentjes zitten in een mix van 10 verschillende kleuren. De glasmozaieksteentjes 2×2 cm zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Deze kunt u per kleur bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com