U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » Crafting is serieus knutselen

Crafting is serieus knutselen

Geschreven door Elenea

Crafting is serieus knutselenCrafting is serieus knutselen. Bezig zijn met mooie dingen maken is goed voor je geest en dus ook voor je lijf. Creativiteit geeft ontspanning en inspireert tot zinnen verzetten. Daarmee kan je weerstand bieden aan alles wat je evenwicht verstoort. Het is in Amerika daarvoor de verzamelnaam.

En waarom is het zo leuk om dingen te maken? Eigen identiteit creëren, uniek zijn in de dingen die je doet. Klaar zijn met al die grootschaligheid, niet nadoen, zelf doen en nog beter, het beter doen, een boodschap afgeven! Maar vooral creatief bezig zijn met je handen. Het werkt rustgevend, verhelderend en is nog gezond ook. Lees meer bij Wat is crafting

Crafting is serieus knutselen

In je jonge jaren begin je met knutselen en naar mate je creatief geïnspireerd raakt maak je de dingen steeds vrijer en wellicht zit er een designer of ontwerper in jou. Mooie dingen maken voor familie en kennissen en wellicht verkopen via internet via etsy.com geeft veel voldoening. Of hang jouw werk aan de muur in woonkamer, kinderkamer ….. alles kan en laat je glimlachen en tevreden zijn.
Laat je inspireren door diverse technieken en creatieve craft ideeën van ondernemende serieuze knutselaars en dus kunstenaars :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com