U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » Blaasstiften en blaaspennen goed voor ontwikkeling

Blaasstiften en blaaspennen goed voor ontwikkeling

Geschreven door Elenea

Blaasstiften en blaaspennen goed voor ontwikkelingBlaasstiften en blaaspennen goed voor ontwikkeling. Deze stiften of pennen zijn een uitdaging voor creatieve kinderen, omdat er veel mogelijk is. Door te blazen op de achterkant van de stiften “vernevelt” de ongevaarlijke, uitwasbare inkt over het papier. Met behulp van sjablonen maken de kids de mooiste dingen!

Blaasstiften en blaaspennen goed voor ontwikkeling

Zuigt een kind per ongeluk aan de stift? Geen probleem, het is niet mogelijk verf “op te zuigen”. Met behulp van de witte toverstift of de tover blaaspen zijn de gespoten kleuren te veranderen van kleur en zo maak je de mooiste motieven in de grotere oppervlakten.

De blaastiften van BLOpens zijn de enige echte en worden ook vaak gebruikt in combinatie met logopedie omdat het gedoseerd blazen en vormen van de mond zeer goede oefeningen zijn voor de ontwikkeling en training van de mondspieren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar!
Belijk de video en lees meer bij  blopens.nl

 

Schrijf je in voor de hobby.blogo nieuwsbrief, zodat je wekelijks
op de hoogte blijft van de nieuwste tips en ideeën!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com