U bevindt zich hier: Home » inspiratie » achtergronden en wallpapers foto's » Digitale Foto als Kunstwerk aan de muur

Digitale Foto als Kunstwerk aan de muur

Geschreven door Elenea

Digitale Foto als Kunstwerk aan de muur. Van een digitale foto naar een kunstwerk aan de muur. Ben je op zoek naar betaalbare kunst aan de muur? Of hang je liever een mooie foto van je kinderen op? Pimp & Print geeft je het beste uit twee werelden. Van je favoriete foto maak je online een kunstwerk en kan je meteen een afdruk bestellen.

Digitale Foto als Kunstwerk aan de muur

Het werkt zo: Je gaat naar de website www.pimpenprint.nl. Dan upload je je favoriete foto. Vervolgens kan je kiezen uit 25 speciale kunststijlen. Met de Preview knop krijg je een goed gevoel hoe je kunstwerk eruit zal zien in een huiskamer.

Als je de perfecte stijl voor jouw foto hebt gevonden, kan je het laten afdrukken op poster, canvas, dibond of plexiglas. Betalen gaat via de gangbare betaalmethodes (iDeal, creditcard, Paypal) en binnen 3 werkdagen heb je het in huis.

Probeer het nu op www.pimpenprint.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com