U bevindt zich hier: Home » hobby » Bloempotten decoreren en versieren

Bloempotten decoreren en versieren

Geschreven door Elenea

Bloempotten decoreren en versieren. Heb je in de kamer, hal, serre of slaapkamer een saai hoekje, dan kan je daar op een simpele manier een decoratief hoekje van maken.Bloempotten decoreren en versieren. Heb je in de kamer, hal, serre of slaapkamer een saai hoekje, dan kan je daar op een simpele manier een decoratief hoekje van maken.

Bloempotten decoreren en versieren

Je zoekt en verzamelt restanten van prachtig romantisch en/of exclusief behang of interieurstoffen met opvallende dessins en als je het mooi vindt met een beetje glans en glitter. Vooral de bloemstoffen geven een mooi effect.

Je zoekt en verzamelt bloempotten in verschillende maten. Daar plak je netjes en secuur de stof of het behang op. Zoek motieven en dessins die elkaar versterken en je decoratie mooi maken.

Laat het goed drogen. Eenmaal klaar, maak dan een decoratieve opstelling in je saaie hoekje, en dan, genieten maar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?