U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Eendjes haken voor een goed doel

Eendjes haken voor een goed doel

Geschreven door Elenea

Eendjes haken voor een goed doelEendjes haken voor een goed doel. Het gehaakte  eendje dat gemaakt is met dit gratis haakpatroon van hobby.blogo gaat voor een goed doel de wereld over, dankzij het initiatief van een oma die haar kleinzoon verloor aan kanker.

Eendjes haken voor een goed doel

De Kika Eenden-Oma zegt:

  • “Ik ben de eendjes gaan haken en verkopen voor KiKa omdat mijn kleinzoon 5 jaar geleden aan kanker is overleden. Mensen zeggen dan dat zo’n gebeurtenis een ” plekje” krijgt maar dat had het bij mij na 4 jaar nog niet.
    Ik bedacht toen dat ik iets moest gaan doen om het verlies in ieder geval te verwerken en met de vakantie vorig jaar nam ik in plaats van plastic tasjes om mee te haken, gewoon garen en het patroon van het eendje mee. Toen ik er een stuk of 12 gemaakt had kwam ik op het idee om de eendjes voor KiKa te gaan verkopen. Dat zijn er inmiddels 600 geworden en ik ga door zolang mensen ze willen kopen.
    De eenden hebben inmiddels een hele weg afgelegd want er is er in ieder geval één naar China gegaan en er zitten er een paar in Oman! In Europa hebben de meesten hun weg gevonden naar Engeland, Duitsland, België en Nederland.
    Oh, en er zijn er ook in Turkije terecht gekomen.”

 

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

hannie leeflang september 9, 2011 - 2:26 pm

ik wil graag eendjes maken maar hoe kom ik aan het adres van die mevrouw voor het goede doel, groetjes HANNIE

Reageer
Elenea september 9, 2011 - 4:08 pm

@Hannie. haken voor een goed doel, klik op : wie-wil-mini-haken-of-breien-voor-goed-doel

Reageer
Anneke Groenendijk februari 13, 2013 - 2:39 pm

Hartstikke leuk en zeker prima voor een goed doel haken en je bent gelijk lekker bezig. Wij zijn bij ons in het bedrijf bezig om allerlei dingen voor de Roparun te haken. We maken knuffelbeesten en nog veel meer. We zetten ze op de facebook pagina van de RST Roparun en er is nu al voor meer dan 1000 euro bij elkaar gehaakt. Op 28 maart is er een benefietavond waar we met de spulletjes in het Feijnoordstadion gaan staan en hopen dat er veel voor het goede doel verkocht gaan worden en we na de Roparun weer een flinke donatie kunnen doen.
Ga zo door mensen.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com