U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Hoe indruk maken op een gala feest

Hoe indruk maken op een gala feest

Geschreven door Elenea

Hoe indruk maken op een gala feestHoe indruk maken op een gala feest. Iedere vrouw had vroeger weleens de droom om prinses te zijn. Die prachtige vrouw waar alles om draait en alle aandacht naar uitgaat. Oogverblindend mooi en alle luxe om haar heen. Om nog maar niet te spreken over de prins. Samen een droompaar! Veel vrouwen hebben die droom nog steeds, maar waarom zou dat niet kunnen?

Hoe indruk maken op een gala feest

De kleding
Om indruk te maken op een gala is vaak de kleding het belangrijkst. Een mooie galajurk waarin je vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Galajurken zijn tegenwoordig in allerlei prijsklasse te vinden.

Een galajurk voor 100 tot 150 euro is zeker op internet geen rare prijs. Mocht je dat toch nog te veel vinden is huren ook een optie.

Accessoires
Als vrouw wil je nog weleens iets te veel meenemen om maar niets te vergeten maar om echt indruk te maken is ‘less vaak more’! Bij een galajurk is een handtasje (het liefst in dezelfde kleur als je jurk) eigenlijk het maximale. Hetzelfde geldt voor juwelen; een mooie ketting en oorbellen is over het algemeen genoeg. Dan worden ze ook niet afgeleid van je prachtige verschijning!

Het vervoer
Een goed begin is vaak het halve werk, als je er op zijn best uit ziet is het ook wat saai om uit een Seat Leon te komen en het feest te betreden. Afhankelijk van je outfit (modern mooi of klassiek) kan een oldertimer of limo huren een mooie binnenkomer zijn om direct al de aandacht op je gevestigd te krijgen. Want iedereen wil toch zien wie er uit die prachtige wagen komt!
Veel vrouwen verzinnen allerlei excuses om deze droom niet uit te laten komen. Het mooie is dat je geen perfect figuur hoeft te hebben of heel rijk moet zijn. Met de juiste keuzes kan iedereen er mooi uitzien en het gevoel hebben dat je de prinses bent op het bal!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com