U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Tips om beste wensen kaarten zelf te maken

Tips om beste wensen kaarten zelf te maken

Geschreven door ellenhobby

Tips om beste wensen kaarten zelf te makenTips om beste wensen kaarten zelf te maken. Met de jaarwisseling en rond feestdagen zijn we allemaal weer op zoek naar originele ideeën om de beste wensen uit te spreken of zichtbaar te maken naar elkaar. Wat kan je zoal doen om het persoonlijk en speciaal te houden. Hieronder enkele tips.

Tips om beste wensen kaarten zelf te maken

  1. Maak vintage wenskaarten met b.v. restjes stof, stukjes mooi papier, kleurrijke knipsels uit tijdschriften, oude, klassieke foto’s, lintjes, strikjes en daartussen woordjes en/of korte tekstjes die je zelf schrijft in grafische letters …… Zorg dat je per kaartje bijvoorbeeld sorteert op onderwerp. Je kan ook sorteren op kleur, zodat je een mooi geheel krijgt op een wenskaart.
  2. Een kaartje versturen bij goededoelenkaartje.nl die je zelf in 4 stappen maakt en met elk kaartje draag je bij aan een goed doel.
  3. Knip twee vilten harten, die passen in een envelop. Doe daartussen een papieren hart en daarop schrijf je een wens of tekst. Maak alles aan elkaar vast met een zilveren lintje.
  4. Zoek extra mooie stukken geschept papier en schrijf daarop je wens. Mischien weet je wel een mooi gedicht. Probeer wel eerst even met welke pen je dat het beste kunt doen……………..zonder vlekken.
  5. Koop voor speciale vrienden en familie de CD met de hits van het afgelopen jaar. Doe er een toepasselijke foto in en schrijf op de achterzijde je wens.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com