U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Vilten bolletjes vloerkleed met de hand maken

Vilten bolletjes vloerkleed met de hand maken

Geschreven door Elenea

Vilten bolletjes vloerkleed met de hand maken. Kennis, creativiteit en ondernemingslust combineren met betrokkenheid bij diverse projecten in ontwikkelingslanden. Alle producten worden met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek. Van vilten bolletjesmand voor de kinderkamer tot kleden voor de woonkamer en meer.

Vilten bolletjes vloerkleed met de hand maken

Op de foto zie je een gedeelte van een vloerkleed, waar je je sloffen echt voor uit doet. Rangy Changy is een kleurig feestelijk vloerkleed en komt uit Nepal en is met de hand gemaakt van 100% wol. Het zijn gevilte bolletjes en ik denk aan elkaar geplakt of genaaid…………. ik vind het super gaaf.

Zelf maken

  1. Maak heel veel vilten bolletjes in gelijke grootte en in de kleur(en) die jij wil
  2. Plak de vilten bolletjes met textiellijm aan elkaar

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com