U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » doe het zelf allerlei » Buitendouche in de tuin snel maken

Buitendouche in de tuin snel maken

Geschreven door Elenea

Buitendouche in de tuin snel makenBuitendouche in de tuin snel maken. Het is een mooie zomerse dag, lekker warm en buiten douchen en even opfrissen zou heerlijk zijn. Maar ja, die buitendouche kost nogal wat eurootjes en zo snel is die niet aangelegd. Maar dan is dit een tip voor jou.

Hoe snel buitendouche maken

  1. Zoek een stevige tak aan een boom of creëer een stevige tak waaraan je de gieter of de douchezak kunt vastbinden met touw.
  2. Hang er een gieter aan en zorg dat hij goed vast zit en dus kan kiepen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt !!!!!
    Er zijn ook speciale douchezakken verkrijgbaar waarin het water opwarmt door de zon en dan hoef je niet te kiepen, maar opendraaien en uit de douchekop komt het water !!!!.
  3. Hang de tuinslang in de gieter
  4. Klaar is je douche !!!!!

TIPS

Heb je geen bomen, maak dan een constructie van stevige takken en touw waaraan je de gieter of de speciale douchezak kunt hangen.

Tijdens een kinderpartijtje thuis met mooi weer, is dit een prima speelobject om de dag fris af te sluiten en daarna lekker patatjes of pannenkoeken te eten !!!!!

Heb je wat meer tijd, leg dan een houten vlonder of grote tegel op de grond om te voorkomen dat je modderige voeten krijgt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com