U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Flessenpost geboortekaartje of verjaardagskaart

Flessenpost geboortekaartje of verjaardagskaart

Geschreven door Elenea

Flessenpost geboortekaartje of verjaardagskaartFlessenpost geboortekaartje of verjaardagskaart. Wil je echt eens opvallen met het versturen van een geboorte- of verjaardagskaartje? Kijk dan eens op flessenpost.nl. Oorspronkelijk Flessenpost was het een vorm van communiceren waarbij een briefje in een fles naar een onbekende ontvanger werd opgestuurd via het water. De fles werd meestal in zee gegooid.

Flessenpost geboortekaartje of verjaardagskaart

Zij verzenden geboortekaartjes van plastic of glazen flessen. Met keuzes uit lichtblauw of roze zand, veertjes of papierkrullen in combinatie met geboorte confetti en babyspeentje kun je je geboortekaartje een geheel eigen stijl geven voor een huwelijk, verjaardag of met de Kerst.

Flessenpost zelf maken
Alle flessenpost materialen bij elkaar om jouw eigen unieke flessenpost te maken.
Je kan kiezen uit : flessen + verpakkingen, decoraties, drukwerk of papier en lint.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?