U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Kunst bewerken met verf en stiften

Kunst bewerken met verf en stiften

Geschreven door Elenea

kunst bewerken met verf en stiftenKunst bewerken met verf en stiften. Een meesterwerk versieren, nee dat doe je niet. Maar voel je soms iets bij je kriebelen om bijvoorbeeld een snor op de Mona Lisa te willen tekenen? Of denk je dat een coole zonnebril de Sfinx van Gizeh niet zou misstaan? Of wil je een extra hoofd toevoegen aan Mount Rushmore… of twee – zoals Tweety of Hannibal Lecter?

Kunst bewerken met verf en stiften

Laat alle remmen los en ga de tekeningen van bekende monumenten, gebouwen, kunstwerken, posters en andere iconen te lijf met potlood, verf of stiften. Geef zo je eigen draai aan de beroemdste meesterwerken uit de hele wereld.
In dit leuke tekenboek gaat je kind kunst te lijf en spelenderwijs steken ze er toch iets van op….. Niets is  te gek: alles kan en alles mag met dit ‘Graffiti tekenboek’

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com