U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Schaakstuk veranderen in wijnstopper

Schaakstuk veranderen in wijnstopper

Geschreven door Elenea

Schaakstuk veranderen in wijnstopperSchaakstuk veranderen in wijnstopper. Dat is handig voor je zelf en leuk om cadeau te geven. Je maakt wijnstoppers met de schaakstenen van een oud schaakspel dat niet meer gebruikt wordt of waar schaakstukken zoek van zijn.

Schaakstuk veranderen in wijnstopper

Om een wijnstopper zelf te maken heb je nodig: schaakstukken, secondenlijm en kale kurken. Let op dat de kurken minimaal de doorsnee van de onderkant van het schaakstuk hebben. Je kan nauurlijk wijnkurken sparen en deze goed schoonmaken. Mooi is het als de wijnkurken nog zo goed zijn dat ze op zoveel mogelijk flessen passen.

Meer creatieve ideeen en tips met kurken vind je hier.

De wijnstopper op de wijnfles zorgt er voor dat de geopende fles wijn tot wel 2 tot 5 dagen goed blijft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com