U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Klein altaar in huis maken als herdenkplaats

Klein altaar in huis maken als herdenkplaats

Geschreven door Elenea

Klein altaar in huis maken als herdenkplaats. Met een plat doosje van roomkleurig, handgeschept karton, fairtrade gemaakt in Nepal, maak je in een handomdraai een altaartje. In de binnenkant van de deksel zit een passe-partout waarin je een eigen sfeerbeeld of een foto van een dierbare kunt schuiven. Het tableautje ervoor is tevens de deksel van een vakje waarin je kleine voorwerpen kwijt kunt: wat wierookstokjes, mooie stenen of schelpen, veren, een beeldje. Zo kun je het naar eigen idee inrichten tot een plekje om van te genieten, bij te mediteren of te gedenken.

Bestel en bekijk het kleine altaar van karton bij Happinez. 10% van de aanschafprijs gaat naar een goed doel.

Afmeting
19 cm x 18 cm x 25 cm

Klein altaar in huis maken als herdenkplaats

Je kan ook zelf een altaartje maken van een stevige schoenendoos waarin je ruimte creeert voor een foto en kleine herinneringen. Je beplakt of beschildert de door jou (eventueel) op maat gesneden en geplakte schoenendoos in de kleur(en) die jij mooi en passend vindt. Laat je hier inspireren.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com