U bevindt zich hier: Home » cadeautips » Kaarsen veranderen in glitterkaarsen

Kaarsen veranderen in glitterkaarsen

Geschreven door Elenea

glitterkaarsen

Kaarsen veranderen in glitterkaarsen. Misschien heb je nog wel lange kaarsen liggen in een kleur die je niet gebruikt. Verander deze kaarsen in glitterkaarsen en je gaat ze wel gebruiken.

Kaarsen veranderen in glitterkaarsen

Smeer de lange kaarsen in met Mod Podge. Dat is een speciale lijm en bestrooi de kaarsen met glitters boven een opengevouwen oude krant. Alle kaarsen met dezelfde kleur glitters of idere kaars weer met een andere kleur glitters.

Je kunt de kaarsen als een set cadeau geven door de in transparant papier te rollen. Helemaal een persoonlijk cadeau als je ze in een zelfgemaakte cadeaudoos verpakt met een satijnen lintje eromheen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Tamana april 6, 2021 - 12:38 am

Hallo, wat een leuke site. Ik vroeg mij af of je gewone glitter kan gebruiken of moet het speciaal glitter zijn speciaal voor kaarsen zoals metal glitter? Ik wil het namelijk ook in mijn soya-was mengen.
Dankje wel alvast

Reageer
ellenhobby april 6, 2021 - 1:17 pm

@Tamana. GLITTER VOOR KAARSEN of zeep ….
Breng een aantal eco-vriendelijke sprankeling naar jouw kaarsontwerpen. Deze Bio-glitter is perfect voor besprenkelen op het oppervlak van wax melts, zeep of kaarsen.
Bio-glitter is gebaseerd op biologisch afbreekbare folie gemaakt van bomen, voornamelijk eucalyptus, afkomstig van verantwoord beheerde plantages en bevat weinig zware metalen. Hier kan je bestellen.
Succes en mvrgr Elenea.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com