U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Sfeer maken met gedroogde takjes

Sfeer maken met gedroogde takjes

Geschreven door Elenea

Sfeer maken met gedroogde takjes. In huis kan je sfeer maken met takjes die je zelf gedroogd hebt. Verzamel allerlei takjes die je vindt tijdens een boswandeling. Fijne takjes waar nog bloemetjes of blaadjes aan zitten. Ook berenklauw, pluimen, haver, rogge, gipskruid etc voldoen.

Sfeer maken met gedroogde takjes

Met al deze verzamelde en goed gedroogde takjes kan je snel een sfeermaker maken. Maak gaatjes in de stelen als dat nodig is en rijg een slinger door met touw de takjes aan elkaar vast te maken.

 

Gerelateerde artikelen

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?