U bevindt zich hier: Home » hobby » Transformer schilderen kinderkamer

Transformer schilderen kinderkamer

Geschreven door Elenea

Transformer schilderen kinderkamer. Ik heb voor de kamer van Pim een transformer geschilderd op een doek van 1.20 x 0.50 cm. Eerst een ontwerp gemaakt, geinspireerd door een transformer kleurplaat. Daarvan heb ik een impressie samengesteld.

Transformer schilderen kinderkamer

Ik heb een detail van een kleurplaat overgenomen, t.w. dun getekend met potlood, op het schildesdoek. Vervolgens heb ik enkele creatieve strepen en lijnen en op getekend.. Uiteindelijk heb ik met acrylverf de kleuren aangebracht. Hironder zie je het resultaat.

Deze

  1. transformer heb ik getekend op doek
  2. daarna de transformer stap voor stap geschilderd
  3. Bekijk de transformer

definitieve versie transformer

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com