U bevindt zich hier: Home » feestdagen » halloween in oktober » Halloween sjabloon pompoen snijden

Halloween sjabloon pompoen snijden

Geschreven door Elenea

www.myhomeideas.com

Halloween sjabloon pompoen snijden. De pompoen zover uithollen totdat je een schil van ongeveer 3 cm overhoudt. Klik op voorbeelden, leuke sjablonen, om de pompoen de uitdrukking te geven die jij wil en een uitgebreide beschrijving. Dus met behulp van deze sjablonen kan je ‘zonder fouten’ in de pompoenen snijden.

Halloween sjabloon pompoen snijden

Onder deze link vind je het recept Halloween brood.

Wat vieren we met Halloween? De katholieke kerk heeft Allerheiligen (in het Engels All Hollows Day) als feestdag ter  verering van al de heiligen van de Kerk. Omdat deze viering het gewone volk buitensloot werd 2 november tot Allerzielen gemaakt. Allerzielen is een gedenkdag ter nagedachtenis aan alle overledenen. Het is de avond die later Halloween werd. Halloween mag als één van de oudste feestdagen worden gezien. Het wordt op 31 oktober gevierd. Klik hier voor meer lezen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

marina oktober 17, 2010 - 9:12 pm

Halloween heeft niets met de katholieke kerk te maken.
Eeuwen voordat de judea-christelijke religie ons hier te vuur en te zwaard kerstende, vierden wij hier al Samhain. De kerk heeft ook dit feest overgenomen en gekerstend, evenals ons Midwinterfeest dat de geboorte van jezus werd.
Midwinter en Samhain zijn keltisch-germaanse feesten.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com