U bevindt zich hier: Home » hobby » Naaipatroon kikker kussen of knuffel

Naaipatroon kikker kussen of knuffel

Geschreven door Elenea

Naaipatroon kikker kussen of knuffelNaaipatroon kikker kussen of knuffel om een groot kikker kussen of knuffel te maken. Maak een kikker uit kleurrijke lapjes (zachte en soepele) stof of uit vilt. Maak gebruik van en maak jouw keuze uit een van onderstaande gratis patronen om jouw springknuffel te naaien. Print de patronen en kopieer in de grootte waarin jij het kikkerkussen/knuffel wil maken.

Naaipatroon kikker kussen of knuffel

Pedagogen krijgen geregeld vragen van ouders over hoe kinderen met hun knuffels omgaan. Is mijn zoon of dochter niet te gehecht aan die ene beer, zijn ze er niet te oud voor, doe ik als ouder iets niet goed? De zorgen zijn ongegrond. Het is niet nodig om kinderen van hun knuffel af te helpen, zegt Louis Tavecchio, psycholoog en emeritus hoogleraar pedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. In een knuffel vindt een kind veiligheid en het bepaalt zelf wanneer het daar afscheid van neemt. „Wanneer dat is, daar hebben wij niets over te zeggen.”  Lees meer  

shkola-igrushki.ru

shkola-igrushki.ru

silkysteps.com

silkysteps.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com