U bevindt zich hier: Home » hobby » Sinterklaas en kerst interieur en raam stickers

Sinterklaas en kerst interieur en raam stickers

Geschreven door Elenea

Sinterklaas en kerst interieur en raam stickersSinterklaas en kerst interieur en raam stickers. Nieuwe stickers voor de feestdagen van Studio Haikje www.haikje.nl Speciaal voor de feestdagen presenteren zij een nieuwe serie Sinterklaasstickers en is er een aantal nieuwe stickers toegevoegd aan de Kerst collectie. Ook is er een ruime keuze raamstickers en interieurstickers.

Sinterklaas en kerst interieur en raam stickers

De stickers zijn een originele en makkelijk aan te brengen versiering met een eigentijdse uitstraling! Mooi op een kast of feestelijk op het raam. Daarmee haal je met deze collectie het feestgevoel in een handomdraai in huis.
Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meestal hebben raamstickers een zelf egaliserend folie die helpt bij het verwijderen van de luchtbellen. De raamstickers kleven op plat glas, maar zijn ook weer makkelijk te verwijderen. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?