U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » tuin tips en ideeën » Tomaten uit eigen moestuin

Tomaten uit eigen moestuin

Geschreven door Elenea
Tomaten uit eigen moestuin

BRON: urbanfarmonline.com

Tomaten uit eigen moestuin. Wat is er nou leuker dan in het vroege voorjaar een zaadje in de grond steken en na goede verzorging na enkele maanden je resultaat opeten. Ben je aan de late kant met zaaien, dan kan je altijd nog enkele tomatenplanten kopen. Zet er een stok bij, waar de plant zich aan vast kan houden.

Tomaten uit eigen moestuin

Halverwege de zomer (eind juni) haal je de uitlopers weg, zodat de plant meer energie kan geven aan de groei van de bloemtrossen, die later tomaatjes worden. Ook de bloemtrossen moet je wat uitdunnen en extra plantenvoeding geven.
Rond half augustus tot half september kan je oogsten en smullen.

TIP: Leuk om cadeau te geven en te krijgen is het boekje : Zelf geoogst
Ook zonder tuin en groene vingers kun je met de revolutionaire moestuinkistjes-methode je eigen groente kweken. Een paar kistjes, potgrond en zaden is alles wat je nodig hebt. Wat je vervolgens in de keuken doet met die giga-oogst, ook daar geeft dit boek antwoord op met kleurrijke, simpele en superlekkere recepten. Dus, handen uit de mouwen: telen, oogsten en elke dag lekker iets uit eigen kistjes eten. Met de revolutionaire moestuinkistjes methode kan iedereen – écht iedereen – moestuinieren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com