U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » schilderen en tekenen » Simpele cartoons hier leren tekenen

Simpele cartoons hier leren tekenen

Geschreven door Elenea

Simpele cartoons hier leren tekenenSimpele cartoons hier leren tekenen. Lijkt het je leuk om te oefenen of te leren hoe je cartoons kan tekenen. Dan kan dat nu online. Door te klikken zie je allerlei basis cartoons die je op papier mee kan tekenen. Verander ze, deel ze in naar jouw idee en maak er jouw eigen speciale cartoon van en kleur ze met je eigen kleuren. Door eenvoudig te beginnen kan je je een bepaalde handigheid eigen maken.

Simpele cartoons hier leren tekenen

Een cartoon of spotprent is een humoristische tekening. Het kan een afbeelding zijn van een komische situatie of je tekent een persoon met versterkte uiterlijkheden, bijvoorbeeld een grote neus. In kranten gaat het vooral om politieke spotprenten. Het woord cartoon wordt ook gebruikt voor stripverhalen of tekenfilms.

Als je merkt dat je er aanleg en plezier in hebt en je wil meer, dan vind je hier nog meer oefeningen waarin je nog veel meer kan leren op het gebied van cartoon tekenen.

Gerelateerde artikelen

14 reacties

Tokkie november 21, 2007 - 7:21 pm

Tick Tack vind ik ook zo moeilijk

Reageer
simone van zundert januari 26, 2008 - 12:01 pm

wo ik wil ook leren hoe ik mijn eigen soorten cartoons kan tekenen waar kan ik dat leren ik ben nog maar 9 maar toch weet ik dat ik iets met kinderboeken wil gaan doen dus tekenen of schrijven.laat het me weten als je iets hebt gevonden.[wel van het internet de tekeningen alsjebliefd]

Reageer
Elenea januari 26, 2008 - 1:22 pm

@Simone. Klik op de link in het artikel hierboven.

Reageer
joop maart 1, 2008 - 7:39 pm

ik vind tekenen helemaal te gek

Reageer
ROOS april 24, 2008 - 4:18 pm

ik vind tekenen zoo leuk en cartoons ook vooral!!!
aleen ik ben nog maar 9 maar ik zoo het wel heel graag willen leren weet iemand hoe dat moet stuur dan mij a.u.b een mailtje!

Reageer
- juli 7, 2008 - 4:27 pm

het lijkt me erg leuk

Reageer
juul oktober 5, 2008 - 2:14 pm

het is erg leuk!!! ik heb ze gemaakt en ze zijn best goed gelukt!!! deze heb ik gemaakt:baby chick,kitty,super girl,pinguin,panda,bunny,aap,happy puppy,walrus,chef.Ze zijn zoooooooooooo schattig!!!

Reageer
lien zatyko december 24, 2008 - 3:07 pm

hééj ik ben 12 jaar en ik doe nu 7 jaar tekenschool ik ben voor zot van paarden tekenen maar ook, landschappen, cartoons en vooral meer ontdekken over de geschiedenis van het tekenen spreekt me aan

Reageer
- december 27, 2008 - 3:57 pm

ik teken vaak cartoons dat is leuk

Reageer
sheima januari 14, 2009 - 6:22 pm

ik hou er van om iets te tekenen, maar cartoons vind ik het leukst. ik heb al veel boeken over tekenen

Reageer
alex juni 23, 2009 - 1:42 pm

ik ben al vanaf mijn kindertijd bezig met tekenen van cartoons tijdens de les. het leuke eraan is dat het niet mag van de leerkracht vooral wanneer je die leerkracht juist hebt getekend in een nogal bizzare pose. en ik ga deze zomer vast eens beginnen aan een strip

Reageer
penny november 21, 2010 - 12:10 am

ik ben al best lang bezig met tekenen van allerlei dingen dieren mensen en nog meer maar hele mooie dingen zijn weer heel moeilijk maar het gaat steeds makkelijker en mooier worden oh en heb je nog tips voor mooi te tekenen stuur ze dan op groetjes penny

Reageer
bruce februari 8, 2011 - 1:39 am

hallow , ik zou graag enkele basis technieken met voorbeelden,willen weten over het tekenen van cartoons t.w mens figuren.

Reageer
selene maart 5, 2011 - 7:56 pm

ik vind tekenen helemaal te gek
daardoor weet ik wat ik nu en later wil worden: striptekenenaar een tekenfilm maken want ik teken graag
en ik teken best wel mooi maar ik wil dolgraag cartoons maken groetjes selene

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com