U bevindt zich hier: Home » hobby » Honderd procent katoen zelf beschilderen

Honderd procent katoen zelf beschilderen

Geschreven door Elenea

Honderd procent katoen zelf beschilderenHonderd procent katoen zelf beschilderen. Het zelf beschilderen van een blanco katoenen gebruiksvoorwerpen, zoals een etui of draagtas Doe je met textielverf. Je kan ook een heuptas, kinderrugzak, plunjezak, etui, portemonnee met koord, kinderschort, pannenlap, caps (petten), stropdas, placemat of opberg-set zelf personaliseren. En dat doe je dus met textielverf (eventueel met gebruik van zelf te vullen textielpennen) of met textielstiften. Dit kan niet mislukken!

Honderd procent katoen zelf beschilderen

Alles online te bestellen en te bekijken bij de ‘marjokado-gids. Kijk goed verder op de site, want je kan er leuke cadeautjes kopen en bijvoorbeeld materiaal om een button te maken met je eigen foto of tekening.

Veel knutselplezier. Kijk ook eens naar deze originele knutseltips en ideeën.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Jessica Reus april 13, 2011 - 8:42 pm

Bij balluca.nl hebben ze heel veel artikelen om zelf te bewerken zoals zeer betaalbare blanco(kinder)keukenschorten, tassen, rugzakken, vogelhuisjes etc. Ook alles om de dingen op te pimpen zoals textielstiften, houten dieren plakkers etc.
En je kunt daar ook gelijk terecht voor uitdeelcadeautjes…dus alles voor een creatief kinderfeestje onder 1 dak!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com