U bevindt zich hier: Home » hobby » Dromenvanger tekenen en schilderen

Dromenvanger tekenen en schilderen

Geschreven door Elenea

Dromenvanger tekenen en schilderen Dromenvanger tekenen en schilderen. Hoe ga je te werk om een dromenvanger vorm te geven? Een dromenvanger kan in het bijzonder een persoonlijk cadeau zijn voor een dierbare. Ook om er voor jezelf mee bezig te zijn kan je nieuwe inzichten in je eigen leven geven. Een dromenvanger beschermt personen tegen al het slechte in deze wereld.

Dromenvanger tekenen en schilderen

Precies zoals een spinnenweb alles vangt en tegenhoudt wat er mee in contact komt. De “originele” dromenvangers worden gemaakt van twijg en pees, maar je kan de dromenvanger natuurlijk ook tekenen en inschilderen.
Bekijk deze stap voor stap afbeeldingen voor het tekenen en/of schilderen van een dromenvanger.

  • Je bekijkt welke dieren, planten, etc. bij jouw geboortedatum horen. Of natuurlijk welke dieren, planten, etc. passen bij de geboortedatum van degeen voor wie jij de dromenvanger gaat tekenen en schilderen.
  • Al deze informatie ga je verwerken in jouw dromenvanger.

Door al deze dieren, veren, planten, stenen etc. in je schilderij te verwerken, neem je in feite de kracht ervan op, dus bijv. een veer van een uil voor wijsheid, of een veer van een adelaar voor moed etc.

“Binnen de Indiaanse cultuur nemen dromen een belangrijke plaats in en worden ook wel geïnterpreteerd als visioenen. Dromen hebben heel wat magische kwaliteiten die de mogelijkheid bieden om van richting te veranderen op ons levenspad. Het is dus heel belangrijk dat de “goede” dromen hun weg naar de slaper kunnen vinden. De dromenvanger is dus een talisman in een schilderij! Ze zorgt voor een levenslange bescherming van een persoon.”

Wil jij meedoen aan deze workshop “Schilder je eigen dromenvanger”, klik dan op de link.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

netty rosekrans januari 23, 2012 - 8:13 pm

Pagina ziet er goed verzorgd uit en creatieve uitwerkingen

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com