U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Werken met soepel dun ijzerdraad

Werken met soepel dun ijzerdraad

Geschreven door Elenea

Werken met soepel dun ijzerdraad of koperdraad of metaaldraad is goed voor de fijne motoriek en is een creatieve bezigheid. Je kan, als je geduld hebt en een beetje handig bent, vormen in allerlei figuren maken. Je kunt deze figuurtjes als decoratie aan bijvoorbeeld een cadeautje vastmaken.

Werken met soepel dun ijzerdraad

TIP 1 : maak je de figuren van wat steviger ijzerdraad, dan zijn ze natuurlijk steviger.
TIP 2 : je kan er hier en daar een kraaltje in verwerken…….

Enkele voorbeelden zie je bij :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?