U bevindt zich hier: Home » hobby » Tuinkleed of feestelijk tafelkleed decoreren

Tuinkleed of feestelijk tafelkleed decoreren

Geschreven door Elenea

Tuinkleed of feestelijk tafelkleed decorerenTuinkleed of feestelijk tafelkleed decoreren. Je koopt op de markt een stuk wit of naturel linnen. Je kopieert bijvoorbeeld een leuk passend plaatje of tekst uit een tijdschrift of iets wat jij leuk vindt op transferpapier voor textiel en die strijk je op diverse plaatsen op je tafelkleed.

Tuinkleed of feestelijk tafelkleed decoreren

Laat je inspireren bij Ariadneathome.nl/ideeengids, waar ze een kop en schotel als afbeelding hebben gekozen en om iedere afbeelding met de rijgsteek de contouren hebben geborduurd in een passende kleur met katoenen garen.

TIP: gebruik een foto van de jarige en de geboortedatum of leeftijd, fotografeer een mooie bloem of plant in je tuin.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com