U bevindt zich hier: Home » hobby » Hoe luizentas luizenzak zelf maken

Hoe luizentas luizenzak zelf maken

Geschreven door Elenea

Hoe luizentas luizenzak zelf makenHoe luizentas luizenzak zelf maken. Linda heeft zelf twee luizentassen / zakken gemaakt voor haar beide dochtertjes. De maat is 50 bij 70 cm.

Hoe luizentas luizenzak zelf maken

Ze maakte ze van twee verschillende stofjes, leuk kantje ertussen naaien en voeren. Aan de bovenkant rijg je er een koord door en naai je er een lus aan, zodat je de zak/tas kan ophangen. Voor de openingen naai je knoopsgaten. Dan appliceer je er de naam van het kind op, want die maken het dus persoonlijk.
Dankjewel Linda voor deze tip !!!!

Een luizencape of luizenzak is een hoes die je kind over zijn jas doet om te voorkomen dat er luizen van de ene naar de andere jas kruipen. Je kind gebruikt een luizenzak of luizencape als bescherming tegen een mogelijke hoofdluisbesmetting. Het is een belangrijk middel op scholen en kinderdagverblijven in de strijd tegen hoofdluis. De luizencape of luizenzak kan gemaakt worden van een de gladde stof (meestal nylon of polypropeen) waaraan luizen geen houvast hebben.  Lees meer

Hoe luizentas luizenzak zelf maken

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com