U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Creatieve ideeën, maar hoe maken

Creatieve ideeën, maar hoe maken

Geschreven door Elenea

Creatieve ideeën, maar hoe makenCreatieve ideeën, maar hoe maken. Hebben jullie ook regelmatig creatieve ideeën en weet je dan ook niet precies hoe je het zou kunnen maken. Dan is de enige oplossing, gewoon beginnen en je gevoel volgen. Vaak komen daar de leukste dingen uit voort en in ieder geval krijg je inspiratie.

Creatieve ideeën, maar hoe maken

Creativiteit is nieuwe kansen of oplossingen zien voor problemen. Je kan dus iets nieuws vinden en/of iets nieuws doen of maken. Dus als je regelmatig nieuwe kansen ziet, ben je creatief. Net zoals iemand die regelmatig met originele ideeën komt.

Hieronder enkele uitdagingen :

  1. Van een oude gebreide ijsmuts een theemuts maken
  2. Van een oude paraplu een (opgetuigde) kerstboom of adventskalender maken. Maak het handvat van de paraplu recht, zodat de ‘boom’ kan staan en wikkel om de paraplustok en de punt van de paraplu gekleurde tape en zorg dat de paraplu dus een klein beetje open blijft staan. Leef je verder uit met het decoreren …..
  3. Van oude kleurrijke sokken een knuffeldier maken
  4. Van oude goed harmoniërende stropdassen een kussenovertrek maken
  5. Van een goed gedroogde en mooi gevormde tak uit de tuin of het bos een decoratie in de woonkamer of in de serre maken.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

nicsje februari 23, 2020 - 3:04 pm

Hallo Elenea wat een leuke site heb je
Groetjes Nicsje

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com