U bevindt zich hier: Home » hobby » Leuke en originele knuffeldieren zelf maken

Leuke en originele knuffeldieren zelf maken

Geschreven door Elenea

Leuke en originele knuffeldieren zelf makenLeuke en originele knuffeldieren zelf maken. Van 26 knuffels staan de patronen op het los toegevoegde patronenblad in een zeer betaalbaar boekje. De patronen zijn op ware grootte. Een knuffel zelf maken geeft iets persoonlijks aan de knuffel en is daardoor bijzonder. Als je eenmaal een knuffeldier gemaakt hebt, kan je de knuffel ook met een eigen stof naar keuze maken.

Leuke en originele knuffeldieren zelf maken

Belangrijk is dat er aan de veiligheid is gedacht, bijvoorbeeld bij de verwerking van kleine losse onderdelen. De kleurrijke en stevig goed betaalbare gebonden uitgave is vooral geschikt voor beginners.
Bestellen, klik op bijzondere knuffeldieren

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com